Рішення для випічки

Проблема

Сучасний споживач все більше усвідомлює важливість здорового харчування та впливу продуктів на своє здоров'я. Тренд на чисті етикетки, який набирає обертів, свідчить про зростаючу потребу в продуктах без шкідливих додатків та інгредієнтів з індексом Е. Споживачі вимагають більшої прозорості від виробників щодо складу продуктів, віддаючи перевагу тим, що містять виключно натуральні компоненти.

Рішення

У відповідь на ці вимоги, Enzym Bakery Solutions розробили нову лінійку продуктів з чистою етикеткою, яка відповідає потребам сучасного ринку та забезпечує виробникам хлібобулочних виробів можливість випускати продукцію, що відповідає високим стандартам якості та безпеки. Наші продукти не містять штучних додатків чи консервантів, забезпечуючи споживачам здорові та смачні хлібобулочні вироби. Завдяки інноваційним технологіям та глибокому розумінню потреб ринку, Enzym Bakery Solutions пропонує рішення, що дозволяють виробникам відповідати сучасним тенденціям здорового харчування, пропонуючи продукти, які за своїми смаковими характеристиками не поступаються традиційним виробам, але при цьому вільні від будь-яких штучних добавок.

Проблема

У світі хлібобулочних виробів, від традиційних до нових та захоплюючих, саме смак і аромат залучають споживачів до повторної покупки. Дослідження показало, що чим більше позитивних сенсорних вражень отримує споживач, тим більшою є його лояльність до бренду. Правильна комбінація ароматів, смаків і сенсорних компонентів може виділити хлібобулочні вироби з натовпу, однак вони повинні витримувати високі температури та, що все частіше стає важливим, не псувати чистий склад продукту.

Рішення

Enzym Bakery Solutions, усвідомлюючи важливість цих аспектів, розробила лінійку продуктів ТМ «ВІТАПАН», яка призначена для покращення аромату, відтінку скоринки, об'ємі виробів та смаку хлібобулочних виробів. Використовуючи наші поліпшувачі та суміші, клієнти можуть значно покращити якість своєї продукції, зробивши її більш привабливою для кінцевого споживача. З Enzym Bakery Solutions та ТМ «ВІТАПАН», виробники хлібобулочних виробів мають можливість не лише вдосконалити вигляд і смак своєї продукції, а й створити унікальний аромат, який викликає спогади та створює нові враження у споживачів. Ми прагнемо до того, щоб кожен виріб, до якого додано наші поліпшувачі чи суміші, ставав зразком високої якості та неперевершеного смаку.

Проблема

У галузі хлібопечення, однією з ключових вимог є забезпечення тривалого терміну зберігання продукції без втрати її свіжості та смакових характеристик. Виробники стикаються з завданням пошуку балансу між натуральністю інгредієнтів та необхідністю подовження свіжості продукту. Виклик полягає у тому, щоб продукція залишалася привабливою для споживача протягом усього терміну реалізації на полицях, тим самим знижуючи відсоток не проданої продукції.

Рішення

Як досвідчений виробник хлібопекарських поліпшувачів та сумішей, Enzym Bakery Solutions та ТМ «ВІТАПАН» пропонує рішення, спрямовані на продовження терміну зберігання хлібобулочних виробів. Ми розробили продукти, які допомагають зберегти початкові смакові та ароматичні якості продукції, одночасно борючись з цвіллю та процесами черствіння. Наприклад, завдяки застосуванню наших сумішей, виробники можуть подвоїти термін придатності своєї продукції, зберігаючи при цьому якість. Такий підхід дозволяє не лише оптимізувати логістичні ланцюжки та скоротити кількість відходів, але й гарантує споживачам отримання свіжої та високоякісної продукції незалежно від часу її придбання.

Проблема

В мінливому світі харчової промисловості, споживчі уподобання завжди змінюються, змушуючи виробників адаптуватися до нових тенденцій та запитів ринку. Щоб задовольняти розширений спектр споживацьких потреб, компаніям необхідно мати можливість швидко та ефективно розширювати та оновлювати свою продуктову лінійку. Особливо це стосується хлібопекарської галузі, де різноманіття та нішевість можуть стати ключовими факторами успіху.

Рішення

nzym Bakery Solutions, усвідомлюючи ці потреби ринку, розробила комплексну лінійку хлібопекарських сумішей, які дозволяють нашим клієнтам легко адаптуватися до змінних уподобань споживачів. Наші суміші надають можливість легкого впровадження нових варіантів хліба, булочок, здобних та інших хлібобулочних виробів без необхідності радикальної зміни виробничих процесів. Більше того, Enzym Bakery Solutions надає не лише високоякісні суміші, а й готові рецептури, що значно спрощує процес розробки нових продуктів. Ці рецептури розроблені з урахуванням останніх харчових тенденцій та споживчих уподобань, дозволяючи виробникам швидко реагувати на ринкові зміни та збагачувати свій асортимент новинками, які відповідають найвищим стандартам якості та смаку. Завдяки продукції Enzym Bakery Solutions, наші клієнти мають унікальну можливість просто адаптуватися до змінних вподобань ринку.

Ми пропонуємо

Технологічні консультації

Замовити

Виїзд технолога на підприємство

Замовити

Хлібопекарські та кондитерські додатки

Замовити

Наш асортимент

ВІТАПАН ДРІЖДЖІ
ВІТАПАН
ДРІЖДЖІ
В категорію

ВІТАПАН Помадка

Покращення смаку і аромату

1,0-3,0%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Термопудра

Покращення смаку і аромату

1,0-3,0%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Розпушувач

Покращення смаку і аромату

1,0-3,0%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Загущувач

Покращення смаку і аромату

50-150 г
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН крем Класик

Покращення смаку і аромату

10-25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН крем Класик

Покращення смаку і аромату

10-25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН кекс Шоколадний+

Покращення смаку і аромату

25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН кекс Десерт+

Покращення смаку і аромату

25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Антироп

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Антироп(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Антироп+

Покращення смаку і аромату

0,07 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Антироп+(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,07 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Антиплісень

Покращення смаку і аромату

0,05 – 0,4%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Антиплісень(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,05 – 0,4%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Екстра

Покращення смаку і аромату

0,3 – 1,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Екстра(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,3 – 1,5%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Класик

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Класик(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Інтенсив

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Інтенсив(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Супер

Покращення смаку і аромату

0,5 – 2%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Універсал+

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Універсал+(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,1 – 0,3%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Універсал

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Універсал(5кг)

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Здоба Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Здоба(5кг) Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Булка(5кг) Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
5 kg

ВІТАПАН Булка Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Релакс Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

0,2 – 0,5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН Свіжість Поліпшувач для хлібобулочних виробів

Покращення смаку і аромату

1-2%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Декоративний

Покращення смаку і аромату

1-20%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Овочевий

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Круасан

Покращення смаку і аромату

5%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Пампух

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Пряний

Покращення смаку і аромату

10-25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Зерновий

Покращення смаку і аромату

10-25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Поліський

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Браун

Покращення смаку і аромату

0,5-4%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Бородинський

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Картопляно-зерновий

Покращення смаку і аромату

10-25%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Морквяний

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Буряковий

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до +20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Гречаний

Покращення смаку і аромату

10-15%
0°С… до 20°С
Мішки
10 kg

ВІТАПАН мікс Тостовий

Покращення смаку і аромату

10%
0°С… до 20°С
Мішки
5 та 20 кг

Безкоштовна консультація
по Вашим запитанням

Задати запитання

Отримайте безкоштовні пробні зразки нашої продукції

Отримати
Хлібопекарські вироби

Як купити нашу продукціію через дистриб’ютора?

Дізнатися умови співпраці з офіційними дистриб’юторами компанії Хлібний дім Ви можете зателефонуваши за номером _________

Опис:

Генеральний дистриб’ютор отримує право на продаж продукції, використовуючи при цьому власну інфраструктуру та ресурси.

Ексклюзивний дистриб’ютор поширює продукцію через налагоджену мережу дилерів та рітейлерів, і є єдиним представником Хлібний Дім у конкретній області України.

Переваги:

  • Власне виробництво
  • Чесна та відкрита співпраця
  • Найкращі ціни та умови співпраці
  • Гідна якість продукції
  • Широкий асортимент
  • Прозора цінова політика
  • Захист інтересів дилерів та дистриб’юторів
  • Виконання замовлень у найкоротші терміни
  • Резервування продукції складі
  • Допомога в організації доставки
  • Надання виставкових зразків та стендів
  • Підтримка рекламними матеріалами
  • Розміщення інформації про продавця на сайті заводу
  • Самостійне формування роздрібних цін, виходячи зі специфіки регіону

Задати запитання

Заповніть форму онлайн запису та очікуйте дзвінок адміністратора