Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів для оздоблення
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.
Дозування: 1,0-3,0% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 15.8-00383320-006
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1572,06 kJ (кДж)/ 375,55 kcal (ккал)
Жири 0,81 g (г)
з них насичені 0,81 g (г)
Вуглеводи 88,71 g (г)
з них цукри 73,21 g (г)
Білки 0,02 g (г)
Сіль 0,001 g (г)
Використання суміші дозволяє
Спосіб використання
наноситься на холодну або гарячу поверхню кондитерських та хлібобулочних виробів.