Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.
Дозування: 1,0-3,0% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 15.8-00383320-006
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 853,3 kJ (кДж)/ 203,8 kcal (ккал)
Жири 0,25 g (г)
з них насичені 0,06 g (г)
Вуглеводи 20,7 g (г)
з них цукри 0,28 g (г)
Білки 2,8 g (г)
Сіль 0,84 g (г)
Використання суміші дозволяє
• покращення стабільності напівфабрикатів;
• забезпечення рівномірного розпушення виробів;
• створення ніжної дрібнопористої структури.
Спосіб використання
суміш додати у сухому вигляді до борошна перед замісом тіста у кількості від 1,0 % до 3,0 % від маси борошна.