Суміш для приготування кондитерського крему з ароматом ваніль-вершки
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; кунжут. Без ГМО.
Дозування: 10-25% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 15.8-00383320-006
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1448,41 kJ (кДж)/ 346,0 kcal (ккал)
Жири 0,41 g (г)
з них насичені 0,37 g (г)
Вуглеводи 82,75 g (г)
з них цукри 46,71 g (г)
Білки 3,58 g (г)
Сіль 0,01 g (г)
Використання суміші дозволяє
• швидкий та простий спосіб приготування;
• універсальність у використанні;
• стійкість при випіканні та заморожуванні.
Спосіб використання
до 350 – 400 g (г) суміші для приготування кондитерського крему додати 1000 ml (мл) кип’яченої охолодженої води, перемішати до отримання однорідної консистенції.
Залишити для стабілізації на 5-10 min (хв.).