ВІТАПАН крем Класик

Опис:

Суміш для приготування кондитерського крему з ароматом молоко-ваніль

Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; кунжут. Без ГМО.

  • Дозування: 10-25% від маси борошна
  • Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів. Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом. ТУ У 15.8-00383320-006
  • Маса Нетто: 10 kg (кг) ± 150 g (г)
  • Пакування: Багатошарові паперові мішки

Додаткова інформація:

Поживна цінність

Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1456,23 kJ (кДж)/ 343,87 kcal (ккал)
Жири 0,43 g (г)
з них насичені 0,47 g (г)
Вуглеводи 83,235 g (г)
з них цукри 46,51 g (г)
Білки 3,65 g (г)
Сіль 0,01 g (г)

Використання суміші дозволяє

• швидкий та простий спосіб приготування;
• універсальність у використанні;
• стійкість при випіканні та заморожуванні.

Спосіб використання

до 350 – 400 g (г) суміші для приготування кондитерського крему додати 1000 ml (мл) кип’яченої охолодженої води, перемішати до отримання однорідної консистенції.
Залишити для стабілізації на 5-10 min (хв.).

Термін придатності

6 місяців з дати виготовлення.