ВІТАПАН кекс Шоколадний+

Опис:

Суха суміш для приготування кексу

Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.

  • Дозування: 25% суміш для приготування кексів
  • Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів. Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом. ТУ У 15.8-00383320-006
  • Маса Нетто: 10 kg (кг) ± 150 g (г)
  • Пакування: Багатошарові паперові мішки

Додаткова інформація:

Поживна цінність

Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1185,3 kJ (кДж)/ 283,1 kcal (ккал)
Жири 3,53 g (г)
з них насичені 1,9 g (г)
Вуглеводи 68,4 g (г)
з них цукри 20,7 g (г)
Білки 8,7 g (г)
Сіль 6,1 g (г)

Використання суміші дозволяє

• швидке та просте приготування кексів;
• стійкість та стабільність збитої маси;
• хороший об’єм та рівномірна пориста структура виробів;
• насичений смак та аромат;
• стабільність об’єму та форми кексів;
• можливість використання різноманітних додаткових інгредієнтів;
• розширення асортименту продукції.

Спосіб використання

збити жир з рідкими компонентами в міксері на великій швидкості протягом 5-6 хвилин, додати суміш, акуратно вимішати тісто до утворення однорідної консистенції.

Термін придатності

6 місяців з дати виготовлення.