Хлібопекарський поліпшувач для запобігання картопляної хвороби хлібобулочних виробів
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.
Дозування: 0,07-0,3% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 15.8-00383320-006
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 0 kJ (кДж)/ 0 kcal (ккал)
Жири 0 g (г)
з них насичені 0 g (г)
Вуглеводи 0 g (г)
з них цукри 0 g (г)
Білки 0 g (г)
Сіль 0 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Ефективно перешкоджати розвитку картопляної хвороби хлібобулочних виробів;
• Сповільнити розвиток спор плісняви;
• Продовжити термін зберігання виробів.
Спосіб використання
Додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 0,07-0,3% від маси борошна.