Універсальний хлібопекарський поліпшувач для виробництва пшеничних сортів хлібобулочних виробів
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.
Дозування: 0,2% – 0,5% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 15.8-00383320-006
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 936,8 kJ (кДж)/ 223,8 kcal (ккал)
Жири 0,60 g (г)
з них насичені 0,13 g (г)
Вуглеводи 49,68 g (г)
з них цукри 0,67 g (г)
Білки 6,72 g (г)
Сіль 0,017 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Збільшити водопоглинну здатність борошна;
• Покращити реологічні властивості тіста, полегшити його механічну обробку;
• Збільшити об’єми виробів, покращити
структуру пористості та еластичності м’якушки;
• Забезпечити рівномірне золотисте забарвлення скоринки;
• Покращити смак та аромат готових виробів;
• Уповільнити процес черствіння.
Спосіб використання
додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 0,2 – 0,5% від маси борошна.