ВІТАПАН мікс Декоративний

Опис:

Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів для оздоблення

Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху.

  • Дозування: 1 – 5% до маси борошна – для оздоблення хлібобулочних виробів. 5 – 20% додати в сухому вигляді до борошна перед замісом тіста або попередньо залити водою (t = 45 – 50°С) на 30 – 40 хв
  • Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів. Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом. ТУ У 10.6-00383320-008
  • Маса Нетто: 10 kg (кг) ± 150 g (г)
  • Пакування: Багатошарові паперові мішки

Додаткова інформація:

Поживна цінність

Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1568,7 kJ (кДж)/ 374,74 kcal (ккал)
Жири 12,76 g (г)
з них насичені 2,03 g (г)
Вуглеводи 52,44 g (г)
з них цукри 1,14 g (г)
Білки 13,03 g (г)
Сіль 0,09 g (г)

Використання суміші дозволяє

• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Надати виробам оригінальний зовнішній вигляд;
• Збагатити продукцію цінними поживними речовинами;
• Отримати вироби з високими смаковими та споживчими
властивостями;
• Продовжити термін зберігання готових виробів.

Спосіб використання

1 – 5% від маси борошна – для оздоблення хлібобулочних виробів. 5 – 20% додати в сухому вигляді до борошна перед замісом тіста або попередньо залити водою (t = 45 – 50 °С) на 30 – 40 хв.

Термін придатності

9 місяців з дати виготовлення.