ВІТАПАН мікс Пампух

Опис:

Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів пшенична

Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; кунжут.

  • Дозування: 10% – 15% від маси борошна
  • Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів. Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом. ТУ У 10.6-00383320-008"
  • Маса Нетто: 10 kg (кг) ± 150 g (г)
  • Пакування: Багатошарові паперові мішки

Додаткова інформація:

Поживна цінність

Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1439,04 kJ (кДж)/ 334,77 kcal (ккал)
Жири 0,46 g (г)
з них насичені 0,15 g (г)
Вуглеводи 82,04 g (г)
з них цукри 48,98 g (г)
Білки 4,57 g (г)
Сіль 3,01 g (г)

Використання суміші дозволяє

• Отримати хороший об’єм та рівномірну пористу структуру
виробів;
• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Отримати вироби з оригінальним смаком та ароматом;
• Продовжити термін зберігання готових виробів;
• Спростити та пришвидшити приготу-вання виробів.

Спосіб використання

додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10-15% від маси борошна.

Термін придатності

9 місяців з дати виготовлення.