Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів пшенична
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут.
Дозування: 10% – 25% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 10.6-00383320-008
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1380,93 kJ (кДж)/ 329,89 kcal (ккал)
Жири 1,59 g (г)
з них насичені 0,26 g (г)
Вуглеводи 74,50 g (г)
з них цукри 5,90 g (г)
Білки 9,49 g (г)
Сіль 0,08 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Збагатити вироби цінними поживними речовинами;
• Отримати вироби з оригінальним смаком і ароматом та високими
споживчими властивостями;
• Продовжити термін зберігання готових виробів.
Спосіб використання
додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10-25% від маси борошна.