ВІТАПАН мікс Поліський

Опис:

Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів житньо-пшенична

Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут.

  • Дозування: 10% – 15% від маси борошна
  • Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів. Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом. ТУ У 10.6-00383320-008
  • Маса Нетто: 10 kg (кг) ± 150 g (г)
  • Пакування: Багатошарові паперові мішки

Додаткова інформація:

Поживна цінність

Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1423,52 kJ (кДж)/ 340,06 kcal (ккал)
Жири 2,10 g (г)
з них насичені 0,32 g (г)
Вуглеводи 72,12 g (г)
з них цукри 5,27 g (г)
Білки 15,96 g (г)
Сіль 0,05 g (г)

Використання суміші дозволяє

• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Збагатити вироби цінними поживними речовинами;
• Отримати вироби з оригінальним смаком і ароматом та високими
споживчими властивостями;
• Продовжити термін зберігання готових виробів.

Спосіб використання

додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10-15% від маси борошна.

Термін придатності

9 місяців з дати виготовлення.