Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів житньо-пшенична
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут.
Дозування: 10% – 15% від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 10.6-00383320-008
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1327,88 kJ (кДж)/ 317,21 kcal (ккал)
Жири 2,21 g (г)
з них насичені 0,41 g (г)
Вуглеводи 69,14 g (г)
з них цукри 7,66 g (г)
Білки 15,86 g (г)
Сіль 0,04 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Надати виробам приємний смак, аромат та колір, властивий
заварним сортам хліба;
• Спростити технологічний процес.
Спосіб використання
додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10-15% від маси борошна.