Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів пшенична
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; соєве борошно; молоко сухе; сироватку молочну суху; кунжут.
Дозування: 10-15 % від маси борошна
Умови зберігання: зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 10.6-00383320-008
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1268,56 kJ (кДж)/ 303,04 kcal (ккал)
Жири 1,06 g (г)
з них насичені 0,25 g (г)
Вуглеводи 60,78 g (г)
з них цукри 11,02 g (г)
Білки 9,16 g (г)
Сіль 0,14 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Розширити асортимент продукції, що виготовляється;
• Збагатити вироби насиченим смаком та ароматом овочів;
• Збільшити об’єм готових виробів за рахунок покращення
формостійкості та газоутримуючої властивості;
• Покращити реологічні властивості тіста;
• Покращити якість готових виробів;
• Продовжити термін зберігання готових виробів.
Спосіб використання
додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10-15% від маси борошна.