Суміш для виготовлення хлібобулочних виробів пшенична
Продукт може містити сліди злаків, що містять глютен; сироватку молочну суху; кунжут. Без ГМО.
10% до маси борошна
Умови зберігання:
зберігати за температури від 0°C до +20°C та відносної вологості до 75% в
приміщеннях не заражених шкідниками хлібних запасів.
Не дозволяється зберігання та транспортування разом з токсичними
речовинами та продуктами з різким запахом.
ТУ У 10.6-00383320-008
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
Енергетична цінність (калорійність) 1349,3 kJ (кДж)/ 322,3 kcal (ккал)
Жири 3,7 g (г)
з них насичені 2,1 g (г)
Вуглеводи 59,3 g (г)
з них цукри 42,1 g (г)
Білки 7,2 g (г)
Сіль 0,1 g (г)
Використання суміші дозволяє
• Сприяти формуванню рівномірної дрібнопористої структури м’якушки та тонкої скоринки;
• Відбілити м’якушку;
• Покращити смак та аромат готових виробів;
• Надати виробам відчуття вологої м’якушки;
• Зберегти свіжість готової продукції терміном до 5-7 діб.
Спосіб використання
Додається в сухому вигляді до борошна перед замісом у кількості 10% від маси борошна.